Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ψήφισμα για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η ΕΛΜΕ Καστοριάς, είναι ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Πολιτών Καστοριάς, η οποία δημιουργήθηκε από επαγγελματικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, ενώσεις, σωματεία και τοπικούς φορείς του Ν.Καστοριάς, με στόχο την οργάνωση και εκτέλεση δράσεων για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του ακριτικού νομού μας.
Εδώ και έναν περίπου μήνα, η Κίνηση Πολιτών Καστοριάς συνέταξε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας για την επικείμενη εξίσωση του ειδικού φόρου του πετρελαίου θέρμανσης, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ιδιαίτερα αυξημένη τιμή του.
Επισυνάπτεται το ψήφισμα της ΚΠΚ και ο πίνακας για τις υπογραφές των συναδέλφων.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Δ/ντριες - Δ/ντες των σχολικών μας μονάδων, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές.
Αφού ολοκληρωθεί η συλλογή των υπογραφών, να αποστείλουν τα ψήφισμα με τις υπογραφές στην θυρίδα της ΕΛΜΕ Καστοριάς στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς έως την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.
Όσοι συνάδελφοι έχουν ήδη υπογράψει το ψήφισμα, δεν χρειάζεται να ξαναϋπογράψουν.

Για πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Καστοριάς - Πανταζόπουλο Ιωάννη, 6948194692 - johnpantazo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου