Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το 19o Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.


Την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το 19ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. Η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και για αυτό το λόγο το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς θα αιτηθεί συνδικαλιστική άδεια για τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα,  είτε ως συνδυασμός είτε ως μεμονωμένος υποψήφιος, καλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους, μαζί με αιτήσεις συμμετοχής, στα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς ή με αποστολή στο e-mail της Ένωσης (elmekast@gmail.com).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ορίζεται η Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 14:00.
Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες για το χώρο, το χρόνο και την ημερήσια διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης αλλά και της εκλογικής διαδικασίας.
Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθορίζει τόσο των αριθμό των αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς στο 19ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. όσο και τη “δύναμη” της Ε.Λ.Μ.Ε. για τα επόμενα δύο χρόνια στις Γενικές Συνελεύσεις των Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Διεύθυντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου