Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Συγκεντρώσεις Ο.Λ.Μ.Ε. – Δ.Ο.Ε. την Παρασκευή 30/3 – Στάσεις Εργασίας


Συνάδελφοι, τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις 13:30, διαμαρτυρόμενα για την πολιτική των μηδενικών διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το απαράδεκτο καθεστώς εργασίας των «μονίμων» αναπληρωτών. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου (11:00 έως 14:00) και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου (14:00 έως 17:00).

    Καλούνται τα Δ.Σ. των Ε.Λ.Μ.Ε. να συμπληρώσουν το απεργιακό πρόγραμμα κηρύσσοντας τρίωρες στάσεις εργασίας (08:00 έως 11:00) και (17:00 έως 20:00), προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
          Αντίστοιχη πρόνοια πρέπει να ληφθεί από τις Ε.Λ.Μ.Ε. για τα νυχτερινά σχολεία, δεδομένου ότι η Ο.Λ.Μ.Ε. έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις πρώτες  διδακτικές ώρες.
          Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη κινητοποίηση της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Δ.Ο.Ε. θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα στη 1.30 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου. Καλούνται οι Ε.Λ.Μ.Ε. της Βορείου Ελλάδας να συντονιστούν με τις Ε.Λ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης για την επιτυχία της απεργιακής συγκέντρωσης, σε τόπο και ώρα που θα ορίσουν οι Ε.Λ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης.
          Οι ΕΛΜΕ που βρίσκονται σε απαγορευτική απόσταση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα διοργανώσουν την ίδια μέρα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα Γραφεία των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή των Περιφερ. Δ/νσεων  Εκπ/σης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου