Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καστοριάς: Ναι στον εμβολιασμό - Όχι στην υποχρεωτικότητα

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Καστοριάς τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού, δηλώνουμε όμως κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση πώς είμαστε ενάντια την επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Η Νομοθέτηση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, η επιβολή της διαθεσιμότητας και των απολύσεων και η στέρηση αποδοχών σε όσους δεν εμβολιαστούν δεν αποτελεί υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά αποτελεί καταναγκαστικό εμβολιασμό ο οποίος επιβάλλεται με εκφοβισμό και απειλές.

Η συκοφάντηση και στοχοποίηση των εργαζομένων στην Υγεία από την κυβέρνηση, πού από Ήρωες έγιναν οι δήθεν υπαίτιοι της διασποράς του covid-19 έχουν ως κοινή συνισταμένη την υλοποίηση του νεοφιλελευθέρου σχεδίου για το μαζικό κλείσιμο των Νοσοκομείων και την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας.

Θέτοντας η Κυβέρνηση ένα ποσοστό υγειονομικών σε αναστολή εργασίας, εξ αντικειμένου αδυνατίζει το ΕΣΥ και στερεί ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες από τους ασθενείς χωρίς να έχει φροντίσει να λάβει έγκαιρα μέτρα για να μην υπάρξει κανένα κενό.

Μια τέτοια πρακτική σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας, μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνη για την υγεία των πολιτών.

Λέμε με δυνατή φωνή

Ναι στον εμβολιασμό

Όχι στην υποχρεωτικότητα – Να ανακληθεί τώρα η αντιδραστική τροπολογία

Καμία αναστολή – απόλυση, καμία ποινή και διάκριση – Όχι στην πολιτική του αυταρχισμού, της αστυνομοκρατίας και της καταστολής

Ενίσχυση του ΕΣΥ και της ΠΦΥ – Άμεση λήψη πραγματικών μέτρων πρόληψης σε σχολεία, ΜΜΜ, χώρους εργασίας

Μαζικά δωρεάν τεστ για όλους – με την ευθύνη του ΕΟΔΥ υγειονομική επιτήρηση, ιχνηλάτηση παντού – Όχι στην οικονομική εξόντωση των εργαζόμενων και την ενίσχυση των κλινικαρχών

Ενίσχυση των νοσοκομείων με ΜΕΘ και προσωπικό – Εισαγωγή φαρμακευτικών θεραπειών

Απέναντι στην εγκληματική κυβερνητική πολιτική, κανένας εργαζόμενος μόνος.


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ –ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου