Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ Σάββατο 07/09/19


Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στη μεγάλη πανεργατική - πανδημοσιοϋπαλληλική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ,

το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου

Καλούμε για την μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων στο συλλαλητήριο:

1.   Τα Δ.Σ. των Ε.Λ.Μ.Ε. της Bόρειας Ελλάδας να συνεννοηθούν με τα αντίστοιχα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ και
2.   Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ θα μισθώσει λεωφορεία για να στηρίξει την προσπάθεια των Ομοσπονδιών και των Σωματείων του Δημοσίου της Αττικής για μετακίνηση των μελών τους για την κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8:30 π.μ. από την Πλατεία Συντάγματος.
Ως εκ τούτου όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με τα πούλμαν της ΑΔΕΔΥ, θα πρέπει να γνωστοποιήσουν στο
email της ΟΛΜΕ (olme@otenet.gr) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019, τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, Ε.Λ.Μ.Ε., σχολείο και αριθμό τηλεφώνου), ώστε εγκαίρως να κλειστούν οι θέσεις στα λεωφορεία της ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, 7/9 στις 10.30 π.μ. θα οργανωθεί σύσκεψη Προέδρων Δ.Σ. Ε.Λ.Μ.Ε. και Αιρετών στα Υ.Σ. Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Κέρκυρας στο Ξενοδοχείο Queen Olga (Βασιλ. Όλγας 44, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231 082 4621).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου