Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς, διευκρινίσεις σχετικά με την ατομική αξιολόγηση και την απεργία- αποχή και 24ωρη απεργία στις 08/03


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

σας καλούμε όλους στη Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς την Πέμπτη 9/3 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς με κυρίαρχο θέμα:

Ατομική Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού.

Συνημμένα θα βρείτε την εισήγηση του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. προς τις Γενικές Συνελεύσεις των Ε.Λ.Μ.Ε.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια μέρα στις 17:30, με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων.

Επιπλέον,

την Τρίτη 7/3 στις 19:00 υπάρχει η διαδικτυακή σύσκεψη του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. για τις Ε.Λ.Μ.Ε. (Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας) για λεπτομέρειες και διευκρινίσεις σχετικά με την ατομική αξιολόγηση και την εφαρμογή της απεργίας – αποχής. Ο σύνδεσμος:

https://us06web.zoom.us/j/89442804505?pwd=dGlKTkpWKzI0QkJiVzJ4Z1N0dDhlQT09

Συμμετέχουμε στην απεργία – αποχή που κήρυξε η Ο.Λ.Μ.Ε. και συμπληρώνουμε τη δήλωση συμμετοχής (συνημμένο) για να γίνει σαφής η συμμετοχή μας στην απεργία - αποχή. Η παραπάνω δήλωση μας θωρακίζει με την κάλυψη που προσφέρει η συμμετοχή σε μια νομικά κατοχυρωμένη και νόμιμη ενέργεια και αρκεί να έχει καταχωρηθεί στο πρωτόκολλο του σχολείου. (περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό έγγραφο της Ο.Λ.Μ.Ε. που επισυνάπτεται).

Επικοινωνούμε και ενημερώνουμε το σωματείο για οτιδήποτε έχει σχέση με την ατομική αξιολόγηση και την συμμετοχή στην απεργία αποχή.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 08/03. Διαδηλώνουμε και απαιτούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου