Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Αιτήσεις για τη μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών διορισμένων το 2022


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

σε συνέχεια εγγράφου της Ο.Λ.Μ.Ε. και στο πλαίσιο των ενεργειών μας για την μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών μετά τις Αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών παρακαλούμε για  την αποστολή των στοιχείων σας που αναφέρονται παρακάτω.

Συγκεκριμένα, οι δόκιμοι συνάδελφοι – διορισμένοι το 2022 να μας αποστείλουν άμεσα τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, κλάδο, Α.Μ., έτος διορισμού δλδ 2022 και ημερομηνία συμπλήρωσης δόκιμης διετίας) προκειμένου να συμπληρωθεί η ομαδική αίτηση μονιμοποίησης και να οριστεί η μέρα κατάθεσης τους στη ΔΔΕ Καστοριάς αφού συλλέξουμε τις πρωτότυπες υπογραφές. (e-mail επικοινωνίας: elmekast@gmail.com)

Επιπλέον, για να μη χαθεί χρόνος και για τις νομικές ενέργειες που θα ακολουθήσουν, οι δόκιμοι συνάδελφοι θα πρέπει να αποστείλουν στην Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς το ΑΦΜ, ΔΟΥ και φωτοτυπία της ταυτότητας.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν την ατομική αίτηση που έχει αποσταλεί σε προηγούμενο e-mail και να την καταθέσουν οι ίδιοι/ιες.


Αυτοδίκαιη μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών μετά την παρέλευση της δόκιμης διετίας χωρίς καμία αξιολόγηση.

Καμία και κανένας μόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου